Банатски рецепти в кухнята на Звездев

Ана Велчева, Марийка Вълкова – „Кокошка с листа”, „Трески”

Кокошка с листа

На вашето внимание Ана Велчева и Марийка Вълкова готвят банатските рецепти „Кокошка с листа” и „Трески” в предаването Кухнята на Звездев на 7 Октомври 2011г.

Петя Романова, Милена Антонова – „Суви бъркани галушки”, „Тачки със сирене”

Петя Романова по БТВ

Петя Романова и Милена Антонова представят две банатски рецепти  – „Суви бъркани галушки” и „Тачки със сирене”, приготвени в кухнята на Звездев на 1 Октомври 2011 г.

Марийка Вълкова, Милена Антонова- „Ружи”, „Питчета с джумерки”

Банатски Носии от село Асеново

Представяме  ви две рецепти от село Асеново „Ружи” и „Питчета с джумерки”, приготвени в кухнята на Звездев от Марийка Вълкова и Милена Антонова. Предаването бе излъчено по bTV на 30 Септември 2011г.

Таня Петрова, Мария Костадинова – „Петровско пиле”, „Райдуши”

Таня Петрова

Представяме  на вашето внимание банашките рецепти „Петровско пиле” и „Райдуше”, приготвени от Таня Петрова и Мария Костадинова пред камерите на предаването "Кухнята на Звездев". Предаването бе излъчено по bTV на 22 Септември 2011г.

Неда Антонова, Маноела Георгиева – „Просур”, „Усукани у захар”

Неда Антонова и Маноела Георгиева които готвят „Просур”, „Усукани у захар”Представяме  на вашето внимание Неда Антонова и Маноела Георгиева, които готвят „Просур” и „Усукани у захар” в предаването "Кухнята на Звездев". Предаването бе излъчено по bTV на 23 Септември 2011г.

 

Мария Иванова – „Шарен асеновски козунак”

Шарен Асеновски Козунак

Представяме  на вашето внимание "Шарен Асеновски козунак", представен от Мария Иванова пред камерите на предаването "Кухнята на Звездев". Предаването беше излъчено по bTV на 22 септември 2011г.